Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
9 pareri

Antigel Super longlife concentrat - Alpine C12 (1L)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18 lei Lei
Brand
ALPINE
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Proprietati

Antigel concentrat pe baza de etilen glicol ce contine aditivi si inhibitori de coroziune. Nu contine substante periculoase cum ar fi: nitriti, amine si fosfati.
Datorita amestecului optimizat de inhibitori foarte satabil bazat pe tehnologia fara silicati carboxilici, Alpine C12 asigura o protectie excelenta impotriva coroziunii si a cavitatilor si prelungeste intervalul de schimb a lichidului de racire.
Aditivi din componenta antigelului previn spumarea lichidului de racire si depunerile.
Alpine C12 este compatibilitate cu cauciucul si plasticul utilizate in fabricarea sistemelor de racire, nu are un efect gegativ asupra garniturii de chiuloasa.
Alpine C12 are caracteristici termice care permit o racire corespunzatoare a motorului, la temperaturi mari fara fierbere. Se recomanda folosirea lui si vara.

Se inlocuieste la fiecare 2 ani.

Culoare rosie.

Protectie: diluat 1:1 -36  C

OMOLOGARI:
Mercedes-Benz sheet 325.3
MAN 324 SNF
VW TL 774 D/F

RECOMANDARE
Ford WSS-M97B44-D
Opel GM 6277M

BENEFICII
Alpine C12 amestecat corect cu apa poate fi utilizat fara restrictii ca fluid de transfer termic in motoarele cu combustie interna facute din fonta, aluminiu sau o combinatie a acestor metale si in radiatoare facute din aluminiu sau aliaje de cupru. Protejeaza pompa de apa. Alpine C12 este recomandat in special pentru motoarele din aliaj usor unde aluminiu trebuie sa fie protejate impotriva temperaturilor ridicate.

Alpine C12 poate fi amestecat cu majoritatea agenti de racire pe baza de etilen glicol si este recomandat pentru toate sistemele de racire al automobilelor, camioanelor, utilajelor de constructii, masinilor agricole, generatoarelor de curent, etc

Atentie:
- Respectati indicatiile producatorului
- Este important sa retineti ca antigelurile de acid organic nu ar trebui folosite niciodata pe vehicule mai vechi care au radiatoare traditionale din cupru si alama.
- Nu folositi apa de la robinet. Apa de la robinet si chiar apa filtrata sunt pline de minerale precum calciu si magneziu, care lasa depuneri in intregul sistem de racire - in special in jurul unor parti ale motorului care ating temperaturi ridicate. Deci, indiferent de tipul de antigel pe care il necesita vehiculul dvs., utilizati numai apa distilata atunci cand formulati amestecul. Deoarece apa distilata a fost fiarta si recondensata, depozitele minerale si alte impuritati au disparut.
- A nu se folosi antigel pur deoarece nu va indeplini sarcina de a proteja sistemul dumneavoastra de racire. De fapt, antigelul pur va ingheta la o temperatura care nu este mult sub nivelul apei.

MOD DE FOLOSIRE
- scurge si clateste bine sistemul de racire cu apa (se recomanda folosirea unei solutii de curatat circuitul de racire - NCR de la MecaTech Performances).
- determina cantitate de antigel in functie de volumul circuitului de racire si de protectia urmarita.
- se dilueaza cu apa demineralizata sau distilata.
- puneti amestecul in circuit.

Protectie Antigel Apa
-18C 1L 2L
-24C 1L 1,5L
-36C 1L 1L
Dilutia maxima permisa: pana la 2.5 volumul de apa la un volum de antigel concentrat.

Productie: Germania
Trimite mesaj
Din Gura in Gura