Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
9 pareri

Aditiv AdBlue 4,7 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
Kemetyl AdBlue 4,7 L
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Solutie gata preparata pentru utilizare. Se foloseste pentru vehiculele diesel Euro VI echipate cu tehnologie SCR (reducere catalitica selectiva), in conformitate cu instructiunile producatorului continute in cartea tehnica a vehiculului.

Consumul de AdBlue variaza in functie de consumul de motorina si de distanta parcursa. Un autoturism care foloseste AdBlue consuma in medie cam 1-1.5 litri de AdBlue pentru fiecare 1000 km parcursi. Autoturismele au rezervoare de AdBlue de 20 litri, deci un plin cu solutia incolora este suficient pentru 15.000 km.

Bidonul de AdBlue de 4,7 litri de la Kemetyl a fost creata in mod special pentru a indeplini nevoile utilizatorului final.

AdBlue este coroziv, si poate deteriora hainele, tapiterie sau vopseaua, in cazul in care e varsat. Cu ajutorul bidonului de 4,7L consumatorul poate umple masina in conditii de siguranta si poate sa impiedice orice scurgere.

Motorul va functiona pana la golirea completa a rezervorului de AdBlue, dar daca acesta nu va fi umplut, motorul nu va mai putea fi pornit.

In mod normal, pentru a reseta sistemul si a permite motorului sa porneasca din nou, trebuie completat un minim de patru litri de AdBlue.

Daca mai ramane lichid in recipientul desigilat, acesta isi pierde puritatea.

La realimentarea cu AdBlue aveti grija ca lichidul sa nu se scurga pe partile vopsite ale masinii, existand pericolul coroziunii.

Indeplineste toate cerintele ISO 22241-1.

Productie: Anglia
Trimite mesaj
Din Gura in Gura